Dostawa nawet za 0zł!

Nóż kucharski do wędlin i gotowanych mięs HACCP 385mm - brązowy - HENDI 842799

Dostępność: Duża dostępność
67.50
Program lojalnościowy dostępny jest tylko dla zalogowanych klientów.
szt.
Zamówienie telefoniczne: 531183742 Zostaw telefon
Wysyłka w ciągu: 24 godziny
Nazwa producenta: HENDI 842799

Profesjonalny nóż szefa kuchni do mięs marki Hendi to narzędzie zaprojektowane z myślą o przystosowaniu kuchni do przygotowywania posiłków dla alergików. Charakterystyczna rączka w kolorze brązowym ułatwia rozpoznanie noża, przez co użytkownikowi łatwiej zadbać o to, by nie miał on kontaktu z alergenami.

Cechy i funkcje:
  • - nóż spełnia wymagania norm HACCP,
  • - antypoślizgowy brązowy uchwyt z polipropylenu (nóż do gotowanych mięs, wędlin),
  • - ostrze ze stali nierdzewnej,
  • - możliwość mycia w zmywarce.

Parametry techniczne:
  • - Seria produktowa - HACCP
  • - Materiał ostrza - Stal nierdzewna
  • - Materiał rączki - Polipropylen
  • - Długość ostrza - 240 mm
  • - Grubość ostrza - 2,5 mm
  • - Długość noża - 385 mm
  • - Kolor - Brązowy

W zestawie:
  • - nóż szefa kuchni zgodny z normami HACCP.
Parametry:
Zadaj pytanie
Podpis:
E-mail:
Zadaj pytanie: