Dostawa nawet za 0zł!

Osłonka białkowa, fi 55 mm, karmel, 1mb

Dostępność: Duża dostępność
20.37
Program lojalnościowy dostępny jest tylko dla zalogowanych klientów.
szt.
Zamówienie telefoniczne: 531183742 Zostaw telefon
Wysyłka w ciągu: 24 godziny
Osłonka białkowa wykonana jest z naturalnych składników. Podstawowym budulcem tej osłonki są włókna kolagenowe, pozyskiwane ze skór bydlęcych.  Średnica: 5,5cmDługość: 1mb (zamów tyle metrów ile potrzebujesz, całość otrzmasz w jednym kawałku)  Do czego używać osłonki białkowej:Możesz w niej wyprodukować wędliny takie jak: kiełbasa krakowska, szynkowa,        mortadela, salami itp.,Zrobisz w niej również inne wyroby wędzone, parzone oraz suszone.  Jak używać osłonki białkowej?Przed nadziewaniem farszu, osłonkę namocz w letniej wodzie przez około 15min. Następnie zawiąż jeden koniec osłonki przędzą wędliniarską lub zaciśnij klipsem, zaaplikuj farsz i zwiąż lub zaciśnij drugi koniec.   Wskazówka:Podczas nadziewania, ubijaj na bieżąco farsz. Ten zabieg sprawi, że farsz w osłonce będzie zwarty i się nie rozpadnie podczas krojenia.   
Parametry:
Zadaj pytanie
Podpis:
E-mail:
Zadaj pytanie: