Dostawa nawet za 0zł!

Podtrzymka do maszynki nr 10 i 12

Dostępność: Mało
81.30
Program lojalnościowy dostępny jest tylko dla zalogowanych klientów.
szt.
Zamówienie telefoniczne: 531183742 Zostaw telefon
Wysyłka w ciągu: 24 godziny
Podtrzymka do maszynki ma na celu podtrzymać ślimak i pozwala na równomierne prowadzenie mięsa podczas nadziewania. Podtrzymka to metalowe koło z wyciętymi wewnątrz otworami o kształcie nerki. Przez te otwory przechodzi mięso, które wcześniej zostało zmielone. Na obwodzie sitka znajduje się wyżłobienie, które umożliwia obracanie się sitka w maszynce. Podtrzymka pasuje do maszynki "Alfa" nr 22 oraz do wielu maszynek elektrycznych (np. Zelmera). Jak dbać o podtrzymkę? Wystarczy, że po zakończeniu pracy, cały sprzęt dokładnie wymyjesz, wysuszysz i nasmarujesz olejem jadalnym, aby nie zardzewiał.  Jak montować podtrzymkę w maszynce? 1. Ślimak włóż do korpusu 2. Załóż podtrzymkę 3. Nałóż lejek 4. Zakręć nakrętkę 5. Zamontuj korbę przy użyciu nakrętki
Parametry:
Zadaj pytanie
Podpis:
E-mail:
Zadaj pytanie: