Dostawa nawet za 0zł!

SUSZARKA DO GRZYBÓW OWOCÓW ZIÓŁ KLAUSBERG KB-7568

Dostępność: Średnia dostępność
347.30
Program lojalnościowy dostępny jest tylko dla zalogowanych klientów.
szt.
Zamówienie telefoniczne: 531183742 Zostaw telefon
Wysyłka w ciągu: 48 godzin

Urządzenie niezbędne w każdej nowoczesnej kuchni, łatwe i bezpieczne w użytkowaniu. Szybko i skutecznie suszy grzyby, zioła, owoce i warzywa. Dzięki szczegółowo opracowanym parametrom suszenia pozwala zachować wartości odżywcze i smakowe produktów. Wielowarstwowe ustawianie sit zwiększa wydajność suszenia.

Cechy:

- 5 zdejmowanych tac suszarki do żywności, które można ustawiać jeden na drugim.
- Spożywczy PP/AS; Bez BPA, stal nierdzewna
- Łatwe do mycia tace do suszenia
- Wielopoziomowa elektryczna suszarka, która konserwuje różne rodzaje żywności.
- Łatwa w użyciu, z łatwymi uruchamianiem - intuicyjnym przyciskiem.
- Wybór suszenia za pomocą jednego kliknięcia.
- Regulowany czas 1-48 godzin i ustawienie temperatury 35-68 stopni, umożliwia suszenie różnych produktów spożywczych w odpowiedniej temperaturze.
- Szybka, sucha żywność w ciągu kilku godzin, a nie dni. Łatwy sposób na przygotowanie pysznych, zdrowych i naturalnych przekąsek, takich jak chipsy bananowe, roladki owocowe i suszona wołowina.
- Cyfrowy ekran wyświetlacza LED
- Zasilanie: 220-240 V 50/60 HZ

- Moc: 350 W

- Rozmiar: ∅33 x 27cm


Na czym polega suszenie? Suszenie to po prostu odwadnianie. Dzięki odparowaniu ok. 70 % zawartej w owocach i warzywach wody, produkty wciąż zachowują swoją trwałość. W wyniku parowania wody następuje koncentracja składników znajdujących się w owocach i warzywach, dzięki czemu, między innymi, suszone produkty są zawsze słodsze od świeżych.
Zdrowie. Jeśli prawidłowo wysuszymy nasze letnie zbiory, to w pełni zachowają one wszelkie biopierwiastki, garbniki, kwasy i karoten oraz, co bardzo ważne dla pracy naszych jelit, błonnik i pektyny. Ich walory smakowe i zapachowe również pozostaną bez zmian.

Parametry:
Długość:
35
Szerokość:
35
Wysokość:
30
Kod CN:
85167970
Zadaj pytanie
Podpis:
E-mail:
Zadaj pytanie: