Dostawa nawet za 0zł!

Stoper fermentacji Spiritferm JASSTOPP 10g

Dostępność: Mało
23.67
Program lojalnościowy dostępny jest tylko dla zalogowanych klientów.
szt.
Zamówienie telefoniczne: 531183742 Zostaw telefon
Wysyłka w ciągu: 24 godziny
Stoper fermentacji JASSTOPP ma za zadanie powstrzymać niechcianą fermentację. W całym procesie fermentacji praca drożdży jest niezbędna do powstania trunku, jednak niekontrolowana fermentacja już po zlaniu trunku zepsuje cały efekt finalny. Jeśli zależy Ci na tym, aby nie wzbudzić fermentacji dodaj stopera, gdy nastaw przestanie pracować. JAK DZIAŁA STOPER FERMENTACJI JASSTOPP? Stoper fermentacji skutecznie zabija drożdże i konserwuje wino. Ma on na celu zapewnić, że trunek ponownie nie zacznie fermentować. JAK UŻYWAĆ STOPERA FERMENTACJI JASSTOPP? Opakowanie 10 gram wystarcza na 25 litrów wina. Paczka zawiera 5 gramów pirosiarczynu potasu i 5 gramów sorbatu potasowego. W celu stabilizacji wina, dodaj stoper do przefermentowanej cieczy i dokładnie zamieszaj.
Parametry:
Zadaj pytanie
Podpis:
E-mail:
Zadaj pytanie: