Dostawa nawet za 0zł!

Wsad na salceson 3kg

Dostępność: Duża dostępność
28.17
Program lojalnościowy dostępny jest tylko dla zalogowanych klientów.
szt.
Zamówienie telefoniczne: 531183742 Zostaw telefon
Wysyłka w ciągu: 24 godziny
Wsad zagwarantuje Ci doskonały salceson! Wsad, nazywany także sztucznym żołądkiem stosowany jest w domowej produkcji salcesonu. Jest on najczęściej wybierany do tego typu wyrobów ponieważ cechuje go duża wytrzymałość, ale również produkt finalnie wygląda w nim smakowicie.  Osłonka (wsad) wykonana została z bardzo mocnego materiału, który zapewnia małe straty wyrobu oraz wydłuża świeżość domowego wyrobu. Mocne szwy zapewniają dużą wytrzymałość - uniemożliwia to pęknięcie wsadu.    Do czego używać wsadu? salcesonów białych - bez krwi (np. włoski, golonkowy, ozorkowy) salcesonów z krwią np. przy użyciu przyprawy Solo smak Salceson Czarny różnego rodzaju kaszanek kiełbasy drobno, średnio i grubo zmielone pasztety serów i wielu innych wyrobów Jak używać wsadu? 1. Osłonkę namocz w letniej wodzie przez około 30min 2. Napełnij ją ręcznie lub przy pomocy nadziewarki 3. Wyrób w osłonce parz w temperaturze maks. 88°C. 4. Po sparzeniu wyrób schłodź 5. Osłonkę możesz zamknąć przy pomocy zaciskarki lub zwiąż przy pomocy przędzy wędliniarskiej.  Pojemność osłonki to aż 3 - 3,5 kg wsadu  
Parametry:
Zadaj pytanie
Podpis:
E-mail:
Zadaj pytanie: