Dostawa nawet za 0zł!

Zlew basen jednokomorowy z ociekaczem półką i rantem prawy 100 x 60 x 97 cm

Dostępność: Mało
2010.09
Program lojalnościowy dostępny jest tylko dla zalogowanych klientów.
szt.
Zamówienie telefoniczne: 531183742 Zostaw telefon
Wysyłka w ciągu: 24 godziny
Kod producenta: 10013156

Zlew gastronomiczny marki Royal Catering to idealne rozwiązanie do kuchni komercyjnych, restauracji i podobnych obiektów, a także laboratoriów. Stół wyposażono w wyjątkowo pojemny zlew, który pomieści duże i nieporęczne garnki, patelnie lub ruszty grillowe. Obok umywalki o wymiarach 400 x 400 x 250 mm znajduje się ociekacz do suszenia umytych naczynia. Rant o wysokości 120 mm chroni płytki i ściany z tyłu przed zachlapaniem wodą. Zlew wykonano w całości ze stali nierdzewnej, która jest trwała, odporna na korozję, zachowuje swój połysk przez długi czas oraz łatwo się czyści. Ponadczasowe wzornictwo pasuje do każdej kuchni. Nóżki są regulowane w zakresie 50 mm co pozwala na dobre ustawienie mebla nawet na nierównej powierzchni.

Cechy produktu:
  • - Stół ze zlewem z ociekaczem i dolną półką zapewnia więcej miejsca do przechowywania,
  • - Szczególnie wytrzymały dzięki konstrukcji ze stali nierdzewnej,
  • - Nóżki z regulacją wysokości zapewniają bezpieczne ustawienie zlewozmywaka gastronomicznego,
  • - Tylna krawędź stołu gastronomicznego (120 mm) chroni ścianę przed zachlapaniem,
  • - W zestawie akcesoria montażowe do zlewu gastronomicznego.

Parametry techniczne:
  • - Nr katalogowy - 10013156
  • - Stan artykułu - Nowy
  • - Model - RCGS-1B100D6
  • - Materiał - Stal nierdzewna
  • - Kolor - Srebrny
  • - Wymiary umywalki [mm] - 400 x 400 x 250
  • - Liczba komór - 1
  • - Regulacja wysokości nóżek [mm] - 50
  • - Z nóżkami - Tak
  • - Z szafką - Nie
  • - Zasilanie baterią - Nie
  • - Grubość materiału powierzchni [mm] - 0.8 mm
  • - Wymiary (DxSxW) - 100 x 60 x 97 cm
  • - Waga - 20.4 kg
  • - Wymiary wysyłki (DxSxW) - 108 x 68 x 43 cm
  • - Waga wysyłki - 24.1 kg

W zestawie:
  • - Zlew gastronomiczny
Parametry:
Zadaj pytanie
Podpis:
E-mail:
Zadaj pytanie: